Szolgáltatás

Ügyfeleink igényeit széleskörű szolgáltatásainkkal tudjuk kielégíteni 

Egy lakás, helyiség berendezéséhez és külső megjelenéséhez szükséges összes szolgáltatást biztosítjuk a hozzánk forduló ügyfeleknek. Legyen az lakberendezés, vagy látványtervezés, konzultációink során kézi és 3D látványtervezéssel mindenki könnyen megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő stílust. A kettő ötvözésével egyedülálló, különleges megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek. Terveinkkel életre keltjük a megrendelők elképzeléseit. Egyedi grafikai megoldásokat, arculattervezést, valamint belsőépítészeti és tervezési tanácsadásokat kínálunk. Funkcionális áttervezéssel, egyedi műszaki megoldásokkal igazán különlegessé alakíthatjuk ingatlanát! Célunk, hogy a már meglévő, vagy leendő ingatlanját tökéletessé varázsoljuk, és a munkálatokkal járó stressztől megkíméljük Önt!

A tervek elkészítése után a kivitelezés teljes felügyeletét és szervezését is vállaljuk!

 Választható szolgáltatásaink:

Felmérés: A helyszínen, az épület teljes felmérése, alaprajz készítése, energetikai felmérés.

Tanácsadás: Lakberendező konzultációkat tartunk, továbbá stílusok és ötletek kidolgozásában és megvalósításában, teljes körűen, az Ön igényére, szabva tudunk tanácsokat adni.

Tervezés: Belső átalakítások tervezése; kézi, vagy 3D látványtervezés; épületek funkcionális áttervezése; bontási terv; építési terv; burkolat kiosztási terv; berendezési alaprajz; falnézetekkel; konszignáció a termékekről; lámpakiosztási terv; gépészeti szerelvények kiosztása.

Megvalósítás: Kivitelezés felügyelete, szervezése. Segítünk beszerezni a kívánt eszközöket és bútorokat.